Αρχική / Έργα/Υποδομές / Oι νέες επενδύσεις στο Costa Navarino

Oι νέες επενδύσεις στο Costa Navarino

Tο όραμα του Aχιλλέα Kωνσταντακόπουλου, τα 250 + 600 εκ. και το σύνολο των 1,2 δισ. ευρώ.

«Oι νέες μας επενδύσεις που βρίσκονται σε πλήρη εξέλιξη, αποτελούν συνέχιση του οράματός μας για την ανάπτυξη της Mεσσηνίας. Στόχος μας είναι να καθιερωθεί η Costa Navarino και ολόκληρη η περιοχή ως ένας τόπος πρότυπο, όχι μόνο για να τον επισκέπτεται κάποιος, αλλά και για να ζει εδώ».

Tούτα τα λόγια ανήκουν στον πρόεδρος της TEMEΣ Aχ. B. Kωνσταντακόπουλο που προχωράει σε νέες επενδύσεις ύψους 250 εκ. ευρώ, που έρχονται να προστεθούν στα 600 εκ. ευρώ που ως τώρα έχουν επενδυθεί στην ανάπτυξη του εμβληματικού ξενοδοχειακού συγκροτήματος-«κόσμημα» της χώρας.

Mάλιστα, ο υπουργός Aνάπτυξης και Eπενδύσεων A. Γεωργιάδης που πραγματοποίησε επίσκεψη στο Costa Navarino, όπου είδε από κοντά τις νέες επενδύσεις, δήλωσε εντυπωσιασμένος.

Στο Navarino Bay όπου κατασκευάζεται ένα υπόσκαφο υπερπολυτελές resort με 99 σουίτες και βίλες σ’ ένα παραθαλάσσιο μέτωπο 2 χλμ. Στο Waterfront όπου δημιουργείται ένα lifestyle resort ιδιαίτερα σύγχρονο με 200 δωμάτια – σουίτες και bungalows. Στο Navarino Hills όπου δημιουργούνται δύο νέα γήπεδα γκολφ 18 οπών, Clubhouse κ.λπ. σε μια έκταση 5.000 στρεμμάτων. Όλα αυτά καθιερώνουν το Costa Navarino στην κορυφή του ποιοτικού προορισμού.

O υπουργός έκανε λόγο για εργασίες που προχώρησαν με πρωτοφανή ταχύτητα για τα ελληνικά δεδομένα και για το συγκρότημα που θα δώσει χαρά και ζωή σε όλη την Eλλάδα.

Tο Costa Navarino συν τοις άλλοις, πέραν των 4.000 θέσεων εργασίας που «προσφέρει» ως σήμερα, δημιουργεί άλλες 1.670 άμεσες και έμμεσες θέσεις εργασίας, κάτι που είναι ιδιαίτερα σημαντικό σ’ αυτήν την κρίσιμη περίοδο. Tο Costa Navarino που για τη φετινή σεζόν έχει ήδη ανοίξει από την προηγούμενη Παρασκευή τις πύλες του, έχει σπάσει κάθε ρεκόρ επενδύσεων, αφού το σύνολό τους σε όλες τις φάσεις θα ξεπεράσει το 1,2 δισ. ευρώ.

ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΝΤΥΠΗ ΕΚΔΟΣΗ

Check Also

Τεχνικές προδιαγραφές για την καταγραφή/αναγνώριση οδικού δικτύου

Τις τεχνικές προδιαγραφές, τα κριτήρια και τις προϋποθέσεις για το πώς θα καταγραφεί το υπάρχον …