Αρχική / Ενέργεια-ΑΠΕ / Πάνω από 1.400 αιτήματα στη ΡΑΕ από επενδυτές των προηγούμενων αδειοδοτικών κύκλων – Ολόκληρος ο κατάλογος των έργων

Πάνω από 1.400 αιτήματα στη ΡΑΕ από επενδυτές των προηγούμενων αδειοδοτικών κύκλων – Ολόκληρος ο κατάλογος των έργων

Μεγάλος είναι ο αριθμός αιτημάτων που υποβλήθηκε στη ΡΑΕ για έκδοση βεβαίωσης παραγωγού από τους επενδυτές που επικαιροποίησαν τις παλιές αιτήσεις που είχαν κάνει με το προηγούμενο καθεστώς και με τις οποίες ζητούσαν, τότε, άδεια παραγωγής.

Θυμίζουμε ότι η σχετική διαδικασία της επικαιροποίησης αφορούσε αιτήσεις που υποβλήθηκαν στους αδειοδοτικούς κύκλους από το Σεπτέμβριο του 2018 ως το Δεκέμβριο του 2019. Ήδη οι αιτήσεις αυτές ικανοποιούνται (έχει ολοκληρωθεί ο κύκλος Σεπτεμβρίου του 2018 και εξετάζεται τώρα ο κύκλος του Δεκεμβρίου 2018) και έχουν εκδοθεί βεβαιώσεις παραγωγού στους επενδυτές.

Η ΡΑΕ δημοσίευσε το σχετικό πίνακα που μπορείτε να δείτε στα επισυναπτόμενα και περιλαμβάνει αναλυτικά στοιχεία για τα 1400 και πλέον έργα που αιτούνται βεβαίωσης παραγωγού.

Δείτε τον πίνακα εδώ: https://energypress.gr/sites/default/files/media/untitled_spreadsheet.pdf

Check Also

Το ΥΠΕΝ επαναφέρει τη δυνατότητα για 500άρια φωτοβολταϊκά με ταρίφες εκτός διαγωνισμού – Ένα έργο ανά ΑΦΜ για όσους δεν έχουν ήδη επενδύσει

Την αγορά των μικρών παραγωγών ηλεκτρικής ενέργειας ανοίγει και πάλι το υπουργείο Περιβάλλοντος και Ενέργειας …