Αρχική / Έργα/Υποδομές / Παραδόθηκε στην κυκλοφορία η νέα γέφυρα Πηνειού στα Τέμπη

Παραδόθηκε στην κυκλοφορία η νέα γέφυρα Πηνειού στα Τέμπη

Παραδόθηκε στην κυκλοφορία σήμερα Δευτέρα 8 Μαρτίου η αναβαθμισμένη και ασφαλής πλέον γέφυρα του Πηνειού επί της παλαιάς Εθνικής οδού στα Τέμπη, παρουσία του υπουργού Υποδομών και Μεταφορών, Κώστα Καραμανλή, του Γενικού Γραμματέα Υποδομών, Γιώργου Καραγιάννη και του Περιφερειάρχη Θεσσαλίας, Κώστα Αγοραστού.

Οι τελευταίες εργασίες αυτού του πολύπλοκου και σημαντικού έργου, οι οποίες ξεκίνησαν τον Οκτώβριο του 2019, ολοκληρώθηκαν και η γέφυρα είναι πλέον έτοιμη να εξυπηρετήσει τους κατοίκους της περιοχής και τους οδηγούς που επιλέγουν να μετακινηθούν μέσω Τεμπών προς τους προορισμούς τους.

Πριν την παράδοση της γέφυρας στην κυκλοφορία, πραγματοποιήθηκε μια συμβολική πρώτη διέλευσή της παρουσία, του υπουργού κ. Καραμανλή, του περιφερειάρχη Θεσσαλίας κ. Κ. Αγοραστού, του δημάρχου Τεμπών κ. Γ. Μανώλη, του δημάρχου Αγιάς κ. Αντ. Γκουντάρα και εκπροσώπων της Αυτοκινητόδρομος Αιγαίου.

Οι κάρτες ελεύθερης διέλευσης διοδίων που είχαν παραχωρηθεί προς διευκόλυνση της κυκλοφορίας των κατοίκων του Δήμου Τεμπών από την έναρξη των εργασιών στη γέφυρα και καθ’ όλη τη διάρκειά τους, θα έχουν ισχύ έως απόψε τα μεσάνυχτα της 8ης Μαρτίου.

Check Also

Τεχνικές προδιαγραφές για την καταγραφή/αναγνώριση οδικού δικτύου

Τις τεχνικές προδιαγραφές, τα κριτήρια και τις προϋποθέσεις για το πώς θα καταγραφεί το υπάρχον …