Αρχική / Eργασιακά / Δύο προσκλήσεις εκδήλωσης ενδιαφέροντoς για την σύνταξη καταλόγων εκπροσώπων του ΤΕΕ

Δύο προσκλήσεις εκδήλωσης ενδιαφέροντoς για την σύνταξη καταλόγων εκπροσώπων του ΤΕΕ

Δύο προσκλήσεις ενδιαφέροντος για την σύνταξη καταλόγων εκπροσώπων του ΤΕΕ αναρτήθηκαν στην ιστοσελίδα του Τεχνικού Επιμελητηρίου.

Δείτε παρακάτω το περιεχόμενο των προσκλήσεων:

1η Πρόσκληση:

Πρόσκληση Εκδήλωσης Ενδιαφέροντος για τη σύνταξη Καταλόγου Εκπροσώπων του ΤΕΕ σε Επιτροπές  Δημοσίων Συμβάσεων Έργων και Επιτροπές Παραλαβής Έργων για το έτος 2022

Το Τεχνικό Επιμελητήριο Ελλάδας, σύμφωνα με τις ως άνω διατάξεις του Ν. 4412/2016 (ΦΕΚ 147/Α’/8.8.2016), όπως τροποποιήθηκαν και ισχύουν με το Ν.4782/2021 (ΦΕΚ 36/Α’/9.3.2021), δημιουργεί Κατάλογο Μελών του  για το  έτος 2022, από τον οποίο θα ορίζονται,  μετά από δημόσια κλήρωση,  οι εκπρόσωποί του σε Επιτροπές Δημοσίων Συμβάσεων  Έργων και Επιτροπές Παραλαβής Έργων.

Καλούνται τα ενδιαφερόμενα Τακτικά Μέλη, Ιδιώτες Διπλωματούχοι Μηχανικοί όλων των Ειδικοτήτων,  (με Διεύθυνση εντός του Ν. Αττικής και Ν.Κυκλάδων),  να υποβάλουν Αιτήσεις εκδήλωσης ενδιαφέροντος για τη σύνταξη του παραπάνω Καταλόγου, συμπληρώνοντας τα στοιχεία που ζητούνται στο ΕΝΤΥΠΟ που ακολουθεί.

Αίτηση Εκδήλωσης Ενδιαφέροντος για Έργα

Διευκρινίζεται ότι, όσοι μετείχαν ήδη στον Κατάλογο των εκπροσώπων τα προηγούμενα έτη και επιθυμούν να επικαιροποιήσουν τη συμμετοχή τους, θα πρέπει να υποβάλουν εκ νέου αίτηση χρησιμοποιώντας το ως άνω EΝΤΥΠΟ ώστε να συμπεριληφθούν στον κατάλογο για το έτος 2022.

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με την επεξεργασία των προσωπικών δεδομένων παρακαλούνται οι ενδιαφερόμενοι να ανατρέξουν στο ενημερωτικό σημείωμα για την προστασία προσωπικών δεδομένων που προσαρτάται στα αντίστοιχα έντυπα.

Η Αίτηση Εκδήλωσης Ενδιαφέροντος θα υποβάλλεται στο TEE για το Γραφείο Εκπροσωπήσεων ως συνημμένο  σε ηλεκτρονική μορφή (αρχείο pdf), στο Email:  ekprosopisis@central.tee.gr

Προθεσμία υποβολής :  μέχρι 31/12/2021

ΟΔΗΓΙΕΣ ΣΥΜΠΛΗΡΩΣΗΣ ΕΝΤΥΠΟΥ :

Οι ενδιαφερόμενοι  κατεβάζουν το έντυπο και συμπληρώνουν το αρχείο με τα στοιχεία που ζητούνται.

Η υπογραφή της αίτησης είναι απαραίτητη.

Αποθηκεύουν το έντυπο σε pdf format με το επώνυμό τους [παράδειγμα :  erga–eponymo (λατινικούς χαρακτήρες)]

2η Πρόσκληση:

Πρόσκληση Εκδήλωσης Ενδιαφέροντος για τη σύνταξη Καταλόγου Εκπροσώπων του ΤΕΕ σε Επιτροπές Δημοσίων Συμβάσεων ανάθεσης μελετών, παροχής τεχνικών υπηρεσιών και λοιπών συναφών επιστημονικών υπηρεσιών για το έτος 2022

Το Τεχνικό Επιμελητήριο Ελλάδας  δημιουργεί Κατάλογο Μελών του, ανά κατηγορία κύριας μελέτης, για το  έτος 2022, από τον οποίο θα ορίζονται, σύμφωνα με τις διατάξεις του άρθρου 221, παρ. 9 περ. δ’ του Ν. 4412/2016 (ΦΕΚ 147/Α’/8.8.2016), όπως τροποποιήθηκε και ισχύει με το άρθρο 108 του Ν.4782/2021 (ΦΕΚ 36/Α’/9.3.2021), με Απόφαση του Προέδρου του Τεχνικού Επιμελητηρίου Ελλάδας,  οι εκπρόσωποί του σε Επιτροπές δημοσίων συμβάσεων ανάθεσης μελετών, παροχής τεχνικών υπηρεσιών και λοιπών συναφών επιστημονικών υπηρεσιών.

Καλούνται τα ενδιαφερόμενα Τακτικά Μέλη, Ιδιώτες Διπλωματούχοι Μηχανικοί όλων των Ειδικοτήτων, (με Διεύθυνση εντός του Ν. Αττικής και Ν.Κυκλάδων)  να υποβάλουν Αιτήσεις εκδήλωσης ενδιαφέροντος για τη σύνταξη του παραπάνω Καταλόγου, συμπληρώνοντας τα στοιχεία που ζητούνται στο ΝΕΟ ΕΝΤΥΠΟ   που ακολουθεί.

Αίτηση Εκδήλωσης Ενδιαφέροντος για Μελέτες

Διευκρινίζεται ότι, όσοι μετείχαν ήδη στον Κατάλογο των εκπροσώπων τα προηγούμενα έτη και επιθυμούν να επικαιροποιήσουν τη συμμετοχή τους, θα πρέπει να υποβάλουν εκ νέου αίτηση χρησιμοποιώντας το ως άνω ΕΝΤΥΠΟ ώστε να συμπεριληφθούν στον κατάλογο για το έτος 2022.

Στο πλαίσιο της συμμόρφωσης του ΤΕΕ με τον Γενικό Κανονισμό Προστασίας Δεδομένων ΕΕ 2016/679 και την εν ισχύ εθνική Νομοθεσία, όπως αυτά εκάστοτε τροποποιούνται, όσα Μέλη δεν υποβάλλουν εκ νέου αίτηση δεν θα συμπεριληφθούν πλέον στον Κατάλογο αυτό για το έτος 2022.

Η Αίτηση Εκδήλωσης Ενδιαφέροντος θα υποβάλλεται στο  TEE για το Γραφείο Εκπροσωπήσεων ως συνημμένο  σε ηλεκτρονική μορφή (αρχείο pdf), στο Email:  ekprosopisis@central.tee.gr

Προθεσμία υποβολής :  μέχρι  31/12/2021

ΟΔΗΓΙΕΣ ΣΥΜΠΛΗΡΩΣΗΣ ΕΝΤΥΠΩΝ :

Οι ενδιαφερόμενοι  κατεβάζουν το έντυπο και συμπληρώνουν τα στοιχεία που ζητούνται.

Η συμπλήρωση τουλάχιστον μιας (1) από τις κατηγορίες Μελετών  και η υπογραφή της αίτησης είναι απαραίτητα.

Αποθηκεύουν το έντυπο σε pdf format με το επώνυμό τους [παράδειγμα : meletes–eponymo (λατινικούς χαρακτήρες)]

Check Also

Δήμος Αθηναίων: Αυθημερόν και αυτόματα η έκδοση της βεβαίωσης ΤΑΠ

Εύκολα, γρήγορα και χωρίς ταλαιπωρία μπορούν, πλέον, οι δημότες της Αθήνας να εκδίδουν τη βεβαίωση …