Αρχική / Eργασιακά / Η ΕΚΧΑ Α.Ε. αναζητά τοπογράφους μηχανικούς για την στελέχωση επιτροπών ενστάσεων

Η ΕΚΧΑ Α.Ε. αναζητά τοπογράφους μηχανικούς για την στελέχωση επιτροπών ενστάσεων

Η Εθνικό Κτηματολόγιο & Χαρτογράφηση  Α.Ε. αναζητά Αγρονόνους και Τοπογράφους Μηχανικούς για τη στελέχωση των επιτροπών ενστάσεων Κτηματολογίου στο νομό Καβάλας & στις περιφερειακές ενότητες Βοιωτίας και της Ανατολικής Αττικής.

Η σχετική ανακοίνωση προς όλα τα μέλη του ΠΣΔΑΤΜ αναφέρει:

Αγαπητές συναδέλφισσες, αγαπητοί συνάδελφοι,

σας ενημερώνουμε ότι η Εθνικό Κτηματολόγιο & Χαρτογράφηση  Α.Ε. ζήτησε τη συνδρομή του Συλλόγου για τη στελέχωση των επιτροπών ενστάσεων Κτηματολογίου στο νομό Καβάλας & στις περιφερειακές ενότητες Βοιωτίας και της Ανατολικής Αττικής.

Συγκεκριμένα ζητάει την υπόδειξη από το Σύλλογο μας Διπλωματούχων Αγρονόμων Τοπογράφων Μηχανικών με πενταετή τουλάχιστον εμπειρία, οι οποίοι θα ορισθούν ως μέλη τακτικά και αναπληρωματικά στις νέες Επιτροπές Ενστάσεων. Συνάδελφοι που συμμετέχουν ήδη σε αντίστοιχες επιτροπές, εφόσον έχουν εξαντλήσει τον μέγιστο αριθμό πινακίων δεν μπορούν να συμμετέχουν.

Προς ενημέρωσης σας, στις επιτροπές μειώθηκαν στο μισό οι υποθέσεις ανά πινάκιο εκδίκασης. Συγκεκριμένα 10 υποθέσεις ανά πινάκιο την ημέρα, με μέγιστες 7 συνεδριάσεις τον μήνα και 50 πινάκια τον χρόνο. Η αμοιβή για την συμμετοχή είναι 40 ευρώ ανά συνεδρίαση.

Όσον αφορά την συμμετοχή συναδέλφων Δημοσίων Υπαλλήλων εκδόθηκε Υπουργική Απόφαση για την επαναφορά της αποζημίωσης για την συμμετοχή τους στις επιτροπές. Οι περιορισμοί για την συμμετοχή τους είναι η συμμετοχή σε 5 συνεδριάσεις τον μήνα, χωρίς όμως περιορισμό για τα πινάκια τον χρόνο.

Κατόπιν τούτου η Διοίκηση του Π.Σ.Δ.Α.Τ.Μ. καλεί όποιο συνάδελφο επιθυμεί να εκδηλώσει το ενδιαφέρον του μέχρι και την Παρασκευή 14 Σεπτεμβρίου και ώρα 14:00.

Η εκδήλωση ενδιαφέροντος μπορεί να γίνει με την αποστολή email στη διεύθυνση  psdatm@tee.gr Κατά την εκδήλωση θα πρέπει να δίδονται πέραν του Ονοματεπώνυμου και του Πατρώνυμου, ο αριθμός μητρώου Τ.Ε.Ε. και τα στοιχεία επικοινωνίας του ενδιαφερόμενου (Διεύθυνση – Τηλέφωνο).

Η ανάδειξη των συναδέλφων που θα προταθούν να στελεχώσουν τις επιτροπές και η σειρά επιλογής τους θα προκύψουν από κλήρωση που θα διενεργηθεί σε συνεδρίαση του Δ.Σ.

Στην κλήρωση δύναται να παρευρεθεί όποιος συνάδελφος το επιθυμεί. Από το Σύλλογο θα σταλούν στην ΕΚΧΑ Α.Ε. οι συνάδελφοι που θα κληρωθούν με σειρά προτεραιότητας.

Δεν έχουν δικαίωμα υποβολής εκδήλωσης ενδιαφέροντος οι συνάδελφοι μας που εργάζονται στην ΕΚΧΑ Α.Ε., τα μέλη του Δ.Σ. του Π.Σ.Δ.Α.Τ.Μ., καθώς και οι συνάδελφοι που με οιαδήποτε σχέση εργάσθηκαν στην εκπόνηση των μελετών κτηματογράφησης των ανωτέρω Ο.Τ.Α. και συγκεκριμένα τους ΟΤΑ Καβάλας, Παγγαίου και Νέστου.

Το σχετικό θεσμικό πλαίσιο προσαρτάται στην ανάρτηση. (Μπορείτε να το δείτε εδώ.)

Αναλυτικά οι ανακοινώσεις:

1. https://www.psdatm.gr/index.php/latest-nes/2016-08-10-14-02-08/2016-08-10-15-41-13/375-2018-09-03-14-01-18

2. https://www.psdatm.gr/index.php/latest-nes/2016-08-10-14-02-08/2016-08-10-15-41-13/376-2018-09-03-14-21-03

Check Also

Δήμος Αθηναίων: Αυθημερόν και αυτόματα η έκδοση της βεβαίωσης ΤΑΠ

Εύκολα, γρήγορα και χωρίς ταλαιπωρία μπορούν, πλέον, οι δημότες της Αθήνας να εκδίδουν τη βεβαίωση …