Αρχική / Νομοθεσία / Επικαιροποιημένα πρότυπα τεύχη διακηρύξεων έργων και μελετών του Ν.4412/16

Επικαιροποιημένα πρότυπα τεύχη διακηρύξεων έργων και μελετών του Ν.4412/16

Εκδόθηκαν και αναρτήθηκαν στον ιστότοπο της ΕΑΑΔΗΣΥ νέα (επικαιροποιημένα) πρότυπα τεύχη διακηρύξεωνανοικτής διαδικασίας άνω και κάτω των ορίων για τη σύναψη ηλεκτρονικών δημοσίων συμβάσεων έργων με κριτήριο ανάθεσης την πλέον συμφέρουσα από οικονομική άποψη προσφορά με βάση την τιμή, καθώς και δημοσίων συμβάσεων μελετών με κριτήριο ανάθεσης την πλέον συμφέρουσα από οικονομική άποψη προσφορά με βάση την τιμή και με κριτήριο ανάθεσης την πλέον συμφέρουσα από οικονομική άποψη προσφορά με βάση τη βέλτιστη σχέση ποιότητας – τιμής.

Σε συνέχεια των σχετικών νομοθετικών μεταβολών οι οποίες επήλθαν μετά τη δημοσίευση των προτύπων τευχών στην Εφημερίδα της Κυβερνήσεως, έχουν επικαιροποιηθεί:

  • τα άρθρα 4.2 και 17Α (στο πρότυπο τεύχος των έργων κάτω των ορίων),
  • τα άρθρα 8 και 15.4 (στα πρότυπα τεύχη των μελετών κάτω των ορίων),
  • το άρθρο 17Α (στο πρότυπο τεύχος των έργων άνω των ορίων),
  • το άρθρο 15.4 (στα πρότυπα τεύχη των μελετών άνω των ορίων).

Τα ως άνω πρότυπα τεύχη θα αποσταλούν στο Εθνικό Τυπογραφείο προς δημοσίευση. Μετά τη δημοσίευσή τους στην Εφημερίδα της Κυβερνήσεως αποτελούν πρότυπα τεύχη με δεσμευτική ισχύ, σύμφωνα με τα οριζόμενα στο άρθρο 53 παρ. 5 του ν. 4412/2016.

Δείτε αναλυτικά εδώ: http://www.eaadhsy.gr/index.php/category-articles-gia-tous-foreis/17-c-protypa/357-epikairopoiimena-protypa-tefxi-diakirykseon-dimosion-symvaseon-ergon-kai-meleton

Check Also

Ν.4935/2022 (ΦΕΚ 103 Α’/26.05.2022) με τίτλο: «Κίνητρα ανάπτυξης επιχειρήσεων, μέσω συνεργασιών και εταιρικών μετασχηματισμών και άλλες διατάξεις»

Κίνητρα ανάπτυξης επιχειρήσεων, μέσω συνεργασιών και εταιρικών μετασχηματισμών και άλλες διατάξεις. https://drive.google.com/file/d/1oycN9EaXs6AMtbS_LvPfQagmGJJVwpIT/view