Αρχική / Τεχνολογία / Στα 100.000 δολάρια αναμένεται το νέο ηλεκτρικό αυτοκίνητο της Apple

Στα 100.000 δολάρια αναμένεται το νέο ηλεκτρικό αυτοκίνητο της Apple

Ο αμερικανικός κολοσσός παραμένει πιστός στην τιμολογιακή του πολιτική και ετοιμάζεται να προσφέρει το νέο του δημιούργημα σε τιμή αρκετά πιο αυξημένη από τον ανταγωνισμό.

Άπιαστο όνειρο φαίνεται ότι θα παραμείνει για την πλειοψηφία των καταναλωτών το αυτοκίνητο το οποίο σχεδιάζει να κυκλοφορήσει στην αγορά η Apple.

O αμερικανικός κολοσσός, ο οποίος έχει γίνει γνωστός τόσο για τα μοναδικής αισθητικής και τεχνολογίας προϊόντα που προσφέρει, όσο όμως και για τις ακριβές -και πάνω από την κανονική αξία- τιμές που επιλέγει να πουλήσει τις δημιουργίες του.

Σύμφωνα λοιπόν με πληροφορίες που έχουν γίνει γνωστές στο διαδίκτυο, από τη λογική αυτή δε πρόκειται να ξεφύγει ούτε το αυτοκίνητο το οποίο αναμένεται να κυκλοφορήσει η Apple και θα κοστίζει κοντά στις 100.000 δολάρια.

220412112239_apple-2-750x430.jpg

Στόχος της εταιρείας, όσο παράξενο κι αν ακούγεται, είναι να μην απευθύνεται σε ένα μεγάλο μερίδιο της αγοράς. Αρχικά λοιπόν επιθυμεί να αποκτήσει ένα μικρό μερίδιο, το οποίο θα της επιτρέψει να σχεδιάσει προσεκτικά την διείσδυσή της στην αγορά. Στη συνέχεια αναμένεται να κυκλοφορήσει και πιο φτηνά μοντέλα, όταν πλέον η μάρκα θα έχει γίνει πιο γνωστή.

Αξίζει να σημειωθεί ότι οι πληροφορίες προέρχονται από το εξαιρετικά αξιόπιστο LeaksApplePro, τίποτα όμως δε μπορεί να θεωρηθεί δεδομένο, ειδικά από τη στιγμή που δεν υπάρχει καν επισήμως το τελικό σχέδιο του αυτοκινήτου.

220412112241_apple-3-750x430.jpg

Σύμφωνα με πληροφορίες, το αυτοκίνητο αναμένεται να είναι έτοιμο εντός του 2025, προκειμένου να πραγματοποιηθεί η παρουσίασή του, ενώ στην αγορά είναι πιθανό να γίνει διαθέσιμο το 2026.

Η Apple πάντως επιθυμεί να «τρέξει» τους χρόνους, αφού οι πωλήσεις των ηλεκτρικών αυτοκινήτων σε όλον τον κόσμο γνωρίζουν μεγάλη άνοδο.

Check Also

Αστυπάλαια: Σημείο αναφοράς σε παγκόσμιο επίπεδο στη χρήση ψηφιακών τεχνολογιών, στις υπηρεσίες κινητικότητας και στην πράσινη ενέργεια

Το  νησί της Αστυπάλαιας αποκτά την υπηρεσία «Astybus» και γίνεται σημείο αναφοράς σε παγκόσμιο επίπεδο: …