Αρχική / Έργα/Υποδομές / Σε δημοπράτηση η ανάπλαση του Πάρκου Ενόπλων Δυνάμεων στον Ταύρο

Σε δημοπράτηση η ανάπλαση του Πάρκου Ενόπλων Δυνάμεων στον Ταύρο

Εγκρίθηκε από το Ελεγκτικό Συνέδριο η Προγραμματική Σύμβαση για την ανάπλαση του Πάρκου Ενόπλων Δυνάμεων στον Ταύρο. Η Προγραμματική Σύμβαση υπογράφηκε ήδη από τον Δήμαρχο Μοσχάτου-Ταύρου, Ανδρέα Ευθυμίου, και εστάλη στην Περιφέρεια Αττικής, προκειμένου να υπογραφεί από τον Περιφερειάρχη Αττικής, Γιώργο Πατούλη. Έτσι ολοκληρώθηκαν οι αναγκαίες διαδικασίες προκειμένου ο Δήμος να προβεί στη δημοπράτηση του έργου.

Ο Δήμαρχος Μοσχάτου-Ταύρου, Ανδρέας Ευθυμίου, δήλωσε για το θέμα τα εξής: «Άλλη μια μεγάλη παρέμβαση του Δήμου μας βρίσκεται στην υλοποίησή της. Η ανάπλαση του Πάρκου Ενόπλων Δυνάμεων στον Ταύρο, αποτέλεσε δέσμευση της Δημοτικής μας Αρχής και γίνεται πράξη. Υλοποιούμε, έτσι, την Α’ φάση, μετά την έγκριση της χρηματοδότησης από την Περιφέρεια Αττικής, η οποία έκρινε θετικά τη μελέτη που είχαμε υποβάλει. Είμαστε δε έτοιμοι με ολοκληρωμένη μελέτη για τη χρηματοδότηση της Β’ φάσης, προϋπολογισμού 570.000 €. Συνεχίζουμε το έργο μας προς όφελος των πολιτών γιατί έτσι έχουμε μάθει να τιμούμε την εμπιστοσύνη τους!

xarisparkoenoplondinameontavros.JPG

Έτσι θα συνεχίσουμε να υλοποιούμε μία μία τις δεσμεύσεις μας. Όσο για κάποιους, που ξεκίνησαν πολύ πρώιμα την προεκλογική τους εκστρατεία, για την εξυπηρέτηση προσωπικών τους επιδιώξεων και μόνο, με άνευ ουσίας επιχειρήματα, τους ενημερώνουμε ότι η απάντησή μας είναι το έργο μας, το οποίο απευθύνεται στην κοινωνία. Τους διαβεβαιώνουμε ότι θα κουραστούν να μετρούν έργα και ίσως να στενοχωριούνται για την υλοποίησή τους, την ίδια στιγμή που οι πολίτες ικανοποιούνται για την πραγματοποίησή τους. Όταν έρθει η ώρα, θα λάβουν ξανά την απάντησή τους από τους πολίτες, γιατί, ευτυχώς, μας γνωρίζουν όλους πολύ καλά».

Check Also

Τεχνικές προδιαγραφές για την καταγραφή/αναγνώριση οδικού δικτύου

Τις τεχνικές προδιαγραφές, τα κριτήρια και τις προϋποθέσεις για το πώς θα καταγραφεί το υπάρχον …