Αρχική / Επικαιρότητα / Έρευνα για την επαγγελματική κατάσταση και απασχόληση των διπλωματούχων Μηχανικών Ορυκτών Πόρων

Έρευνα για την επαγγελματική κατάσταση και απασχόληση των διπλωματούχων Μηχανικών Ορυκτών Πόρων

Ο Πανελλήνιος Σύλλογος Μηχανικών Ορυκτών Πόρων, με την υποστήριξη της Επιστημονικής Επιτροπής Ειδικότητας Μηχανικών Ορυκτών Πόρων του ΤΕΕ, διεξάγει έρευνα για την επαγγελματική κατάσταση και απασχόληση των διπλωματούχων Μηχανικών Ορυκτών Πόρων.

Γενικός σκοπός της έρευνας είναι η καταγραφή της κατάστασης και του είδους της απασχόλησης των αποφοίτων της σχολής Μηχανικών Ορυκτών Πόρων καθώς και η διερεύνηση των τρόπων ένταξής τους στην απασχόληση. Ειδικότερα, στόχος της µελέτης είναι να διερευνηθεί: α) ο βαθμός ένταξης των αποφοίτων στην απασχόληση, β) η ποιότητα της ένταξης, δηλαδή τα ποιοτικά χαρακτηριστικά της απασχόλησης όσων εργάζονται και γ) η διαδικασία µετάβασης από την εκπαίδευση στην απασχόληση.

Η έρευνα πραγματοποιείται µε βάση κοινή µεθοδολογία (δείγµα, ερωτηµατολόγιο, εννοιολογικό πλαίσιο & οδηγός ερωτηµατολογίου) που επεξεργάστηκε ο Πανελλήνιος Σύλλογος Μηχανικών Ορυκτών Πόρων. Υπεύθυνος για την παρακολούθηση, επεξεργασία και προστασία των δεδομένων που θα συλλεχθούν είναι Πανελλήνιος Σύλλογος Μηχανικών Ορυκτών Πόρων.

Τα συνολικά αποτελέσματα της έρευνας θα δημοσιευθούν και θα διανεμηθούν σε όλα τα μέλη του συλλόγου, στην σχολή Μηχανικών Ορυκτών Πόρων του Πολυτεχνείου Κρήτης και στο ΤΕΕ.

Για να απαντήσετε στην έρευνα πατήστε εδώ.

https://forms.gle/gRMUJDp3QRxYU4aJA 

Check Also

ΥΠΕΝ: Παράταση έως τις 15 Ιουλίου για την υποβολή αντιρρήσεων στους δασικούς χάρτες

Το Υπουργείο Περιβάλλοντος και Ενέργειας, λαμβάνοντας υπόψη τις συνθήκες που έχουν διαμορφωθεί από την ενεργειακή …