Αρχική / Eργασιακά / Πιστοποιημένους εκτιμητές αναζητά ο ΕΦΚΑ για 11 ακίνητα

Πιστοποιημένους εκτιμητές αναζητά ο ΕΦΚΑ για 11 ακίνητα

Πρόσκληση ενδιαφέροντος σε πιστοποιημένους εκτιμητές, για την εκτίμηση μισθωτικής αξίας 11 ακινήτων του απευθύνει ο Ηλεκτρονικός Εθνικός Φορέας Κοινωνικής Ασφάλισης (eΕΦΚΑ) και παράλληλα μελέτη αξιοποίησης και εκτίμηση για 3 περιουσιακά στοιχεία ιδιοκτησίας του στο κέντρο της Αθήνας.

Ο συνολικός προϋπολογισμός για την παροχή των ανωτέρω υπηρεσιών, ανέρχεται στο ποσό των €10.000,00 πλέον ΦΠΑ (€12.400,00 συμπ/νου ΦΠΑ 24%) και θα βαρύνει τον ΚΑΕ 00.10.0439 του προϋπολογισμού του e-ΕΦΚΑ έτους 2021.

Πιο συγκεκριμένα, η μελέτη αφορά σε τρία σημαντικά ακίνητα τα οποία όπως όλα δείχνουν θα αξιοποιηθούν ως ξενοδοχεία. Πρόκειται για το κτίριο που βρίσκεται επί των οδών Πανεπιστημίου 46 Χαριλάου Τρικούπη και Φειδίου 3. Το διατηρητέο κτίριο γραφείων διαθέτει ισόγεια καταστήματα, εστιατόριο και κινηματογράφο. Επιπλέον η χρήση του ισογείου εστιατορίου ΙΝΤΕΑΛ έχει χαρακτηριστεί ως διατηρητέα.Το κτίριο κατασκευάστηκε τη δεκαετία 1880-1890 και ανήκει στο σύμπλεγμα των τεσσάρων κατοικιών που ανήγειρε ο Ερρίκος Σλήμαν στην οδό Πανεπιστημίου.

Παράλληλα, το ακίνητο που βρίσκεται επί των οδών Σωκράτους 53 και Ζήνωνος. Είναι ένα ακόμη διατηρητέο κτίριο που αποτελείται από υπόγειο, ισόγειο, επτά ορόφους, επί οικοπέδου κειμένου στο Δήμο Αθηναίων. Παράλληλα, η μελέτη αφορά και σε ένα οικόπεδο επί των οδών Σατωβριάνδου 13 & Μ. Κοτοπούλη 7.

Τα 11 ακίνητα

Τα υπόλοιπα ακίνητα στα οποία ζητείται εκτίμηση της μισθωτικής αξίας είναι τα εξής: 

eEFKA1.jpg

Check Also

Δήμος Αθηναίων: Αυθημερόν και αυτόματα η έκδοση της βεβαίωσης ΤΑΠ

Εύκολα, γρήγορα και χωρίς ταλαιπωρία μπορούν, πλέον, οι δημότες της Αθήνας να εκδίδουν τη βεβαίωση …