Αρχική / Eργασιακά / ΣΕΠΕ: Καταχώρηση προγενέστερων επισκέψεων Τεχνικών Ασφαλείας

ΣΕΠΕ: Καταχώρηση προγενέστερων επισκέψεων Τεχνικών Ασφαλείας

Σύμφωνα με ανακοίνωση στην ιστοσελίδα του ΣΕΠΕ “από την Πέμπτη 5/3/2020, έχει δοθεί η δυνατότητα καταχώρησης προγενέστερων επισκέψεων Τεχνικών Ασφάλειας από την ημερομηνία εισόδου του χρήστη στο σύστημα και συγκεκριμένα για το χρονικό διάστημα που υφίστατο το τεχνικό πρόβλημα στην πλατφόρμα του ΣΕΠΕ (από 22/2/2020).

Η δυνατότητα αυτή δίδεται προκειμένου να καταστεί εφικτή η καταχώρηση επισκέψεων που ήταν προγραμματισμένες να πραγματοποιηθούν κατά το χρονικό διάστημα του τεχνικού προβλήματος και ως εκ τούτου για επισκέψεις που είχαν προγραμματιστεί για το χρονικό διάστημα από 22/2/2020.

Δεδομένου ότι η ακολουθούμενη διαδικασία δεν μπορεί να παραμείνει διαθέσιμη για μεγάλο χρονικό διάστημα, καθώς δεν είναι εφικτή η αποτροπή καταχώρησης μεταγενέστερων επισκέψεων από την ημερομηνία αποκατάστασης της λειτουργίας του συστήματος και παράλληλα δεν γνωρίζουμε το χρονικό σημείο υποβολής των εν λόγω αναγγελιών, σας γνωρίζουμε ότι αυτή η δυνατότητα θα παρέχεται έως και την Τετάρτη 11/3/2020. Από τις 12/3/2020 και εντεύθεν θα επανέλθει στο σύστημα ο περιορισμός καταχώρησης μόνο μεταγενέστερων επισκέψεων από τον χρόνο υποβολής της αναγγελίας”.

Κλείνοντας την ανακοίνωσή της η ομάδα Κεντρικής Διαχείρισης ΟΠΣ ΣΕΠΕ αναφέρει “θα θέλαμε να σας διαβεβαιώσουμε ότι κατανοούμε πλήρως την αναστάτωση που προκλήθηκε, ζητάμε συγνώμη για αυτή και προσπαθούμε με κάθε μέσο να αποτρέψουμε την επανάληψη παρόμοιων περιστατικών”.

Check Also

Δήμος Αθηναίων: Αυθημερόν και αυτόματα η έκδοση της βεβαίωσης ΤΑΠ

Εύκολα, γρήγορα και χωρίς ταλαιπωρία μπορούν, πλέον, οι δημότες της Αθήνας να εκδίδουν τη βεβαίωση …