Αρχική / Eργασιακά / ACE Hellas-Civiltech: Πλήρεις εκδόσεις λογισμικών δωρεάν για 60 ημέρες

ACE Hellas-Civiltech: Πλήρεις εκδόσεις λογισμικών δωρεάν για 60 ημέρες

Η ACE-Hellas ένωσε τις δυνάμεις της με την Civiltech και θέλοντας να βοηθήσουν, εσάς τους συναδέλφους μηχανικούς, σε αυτή τη δύσκολη εποχή της πανδημίας, αποφάσισαν να διαθέσουν εντελώς ΔΩΡΕΑΝ τις πλήρεις εκδόσεις επιλεγμένων λογισμικών τους, δίνοντάς σας την ευκαιρία να δοκιμάσετε και να χρησιμοποιήσετε νέες καινοτόμες και αξιόπιστες εφαρμογές που θα σας βοηθήσουν να κάνετε τις μελέτες σας αξιόπιστα και να αυξήσετε την παραγωγικότητά σας.

Πιο συγκεκριμένα, θα μπορείτε να αποκτήσετε ΔΩΡΕΑΝ από σήμερα και για 60 ημέρες τις κορυφαίες εφαρμογές λογισμικού που εμφανίζονται παρακάτω.

ACE-Hellas
 
SCADA Pro Concrete – Ανάλυση & Σχεδιασμός Νέων Κατασκευών από Οπλισμένο Σκυρόδεμα. Περιλαμβάνει τη βασική εφαρμογή SCADA Pro Analysis και το πρόσθετο (add-on) του σχεδιασμού κατασκευών από οπλισμένο σκυρόδεμα με βάση τους ΕΑΚ 2000-ΕΚΩΣ 2000, τους Ευρωκώδικες (ΕΝ1992-1-1, ΕΝ1998-1) και τους Παλαιούς Κανονισμούς (Β.Δ. ’59 & Τροποποιήσεις ’84, Κανονισμός Σκυροδέματος ’54).

SCADA Pro Retrofit – Αποτίμηση & Ανασχεδιασμός Υφιστάμενων Κτιρίων από Ο.Σ. και δυνατότητα Εισαγωγής Ενισχύσεων. Στο module περιλαμβάνονται όλες οι Αναλύσεις και οι Έλεγχοι του ΚΑΝ.ΕΠΕ σύμφωνα με την 2η Αναθεώρηση 2017 (Ελαστικές Μέθοδοι q & m, Pushover, Time-History).

GstarCAD – Το πιο πλήρες εναλλακτικό λογισμικό CAD υψηλής συμβατότητας με το AutoCAD. Με 25 χρόνια συνεχούς βελτίωσης και άψογης καινοτομίας, σήμερα το GstarCAD βρίσκεται πολύ μπροστά στις επιδόσεις, τη σταθερότητα και άλλους βασικούς δείκτες και καθίσταται κορυφαίο λογισμικό CAD στον κόσμο.

 
Civiltech
 
Αμοιβές Building 2020 – Το κορυφαίο πρόγραμμα αμοιβών που χρησιμοποιείται από χιλιάδες μηχανικούς και εταιρείες και με το οποίο ελέγχονται οι μελέτες των μεγαλύτερων έργων που γίνονται στην Ελλάδα. Η έκδοση Αμοιβές Building 2020 είναι απολύτως προσαρμοσμένη στις ανάγκες του e-Άδειες.

Building Αυθαίρετα N.4495 – Η πληρέστερη εφαρμογή διαχείρισης δηλώσεων αυθαιρέτων, με δυνατότητα αυτόματης υποβολής της δήλωσης και λήψης στοιχείων από το πληροφοριακό σύστημα του ΤΕΕ. Με αυτή την εφαρμοφή μπορείτε άμεσα να προχωρήσετε στην σύνταξη του φακέλου των δικαιολογητικών χωρίς νέα πληκτρολόγηση των στοιχείων και με απόλυτη ακρίβεια στη μεταφορά των δεδομένων.  

 
Δείτε λεπτομέρειες, όρους και προϋποθέσεις και δηλώστε συμμετοχή εδώ: https://www.ace-hellas.gr/special-offer/

Check Also

Δήμος Αθηναίων: Αυθημερόν και αυτόματα η έκδοση της βεβαίωσης ΤΑΠ

Εύκολα, γρήγορα και χωρίς ταλαιπωρία μπορούν, πλέον, οι δημότες της Αθήνας να εκδίδουν τη βεβαίωση …