Αρχική / Ασφαλιστικά-Φορολογικά / Παρέμβαση από το Τ.Ε.Ε. προς τον Ε.Φ.Κ.Α.

Παρέμβαση από το Τ.Ε.Ε. προς τον Ε.Φ.Κ.Α.

Νέα παρέμβαση του Τεχνικού Επιμελητηρίου Ελλάδας δια του Προέδρου του, αναφορικά με τη ρύθμιση και τη διευθέτηση των Ασφαλιστικών Εισφορών των Μηχανικών, πρώην ασφαλισμένων στο ΤΣΜΕΔΕ.

Παρέμβαση προς τη Διοίκηση του ΕΦΚΑ έκανε ο Πρόεδρος του ΤΕΕ Γιώργος Στασινός, κατόπιν ομόφωνης απόφασης της Διοικούσας Επιτροπής του ΤΕΕ, προκειμένου να επιλυθούν σημαντικά ασφαλιστικά ζητήματα που αντιμετωπίζουν καθημερινά οι Διπλωματούχοι Μηχανικοί και όλοι ασφαλισμένοι στο πρώην ΤΣΜΕΔΕ, καθώς δεν λειτουργεί ακόμη στην ολότητά του το νέο ασφαλιστικό σύστημα και ο ΕΦΚΑ, σύμφωνα με τις προβλέψεις της νομοθεσίας. Συγκεκριμένα, το ΤΕΕ ζητά την επανενεργοποίηση της Διοικούσας Επιτροπής Μηχανικών στον ΕΦΚΑ, που ήδη ορίστηκε εκ νέου από το αρμόδιο Υπουργείο, προκειμένου να ασχοληθεί, ενδεικτικά και όχι περιοριστικά, με ενστάσεις – αιτήσεις θεραπείας κλπ ασφαλισμένων σε σειρά θεμάτων που αναφέρονται στην επιστολή – παρέμβαση.

http://web.tee.gr/eidisis/paremvasi-pros-efka-gia-amesi-epilysi-kathimerinon-provlimaton-asfalismenon-toy-p-tsmede/

Check Also

Τέλος η φορολογική και ασφαλιστική ενημερότητα – Αντικαθίσταται από το Ενιαίο Πιστοποιητικό Οικονομικής Ενημερότητας

Δυνατότητα έκδοσης Πιστοποιητικού Οικονομικής Ενημερότητας, με τις ίδιες προϋποθέσεις που ισχύουν σήμερα για τη φορολογική και …