Αρχική / Ενέργεια-ΑΠΕ / Διευκρινίσεις από τη ΡΑΕ για την υποβολή αιτήσεων χορήγησης Βεβαίωσης Παραγωγού

Διευκρινίσεις από τη ΡΑΕ για την υποβολή αιτήσεων χορήγησης Βεβαίωσης Παραγωγού

Η ΡΑΕ συστήνει στους ενδιαφερόμενους που θα υποβάλουν αίτηση στον κύκλο του Δεκεμβρίου 2020 να εξασφαλίσουν ότι η πληρωμή θα γίνει έγκυρα και έγκαιρα.

Τη Δευτέρα 21 Δεκεμβρίου και ώρα 23:59 λήγει η προθεσμία ηλεκτρονικής υποβολής νέων αιτήσεων για χορήγηση Βεβαίωσης Παραγωγού, μέσω του ηλεκτρονικού συστήματος της ΡΑΕ, (http://rae.marketsite.gr) καθώς και των αιτημάτων τροποποίησης ηλεκτρονικά – εκτός τους συστήματος – μέσω email, υπενθυμίζει η Ρυθμιστική Αρχή Ενέργειας.

Σύμφωνα με τον Κανονισμό Βεβαιώσεων, προσθέτει η Αρχή, η αίτηση είναι έγκυρη και έχει υποβληθεί εμπρόθεσμα, εφόσον έχει υποβληθεί πλήρως έως τη Δευτέρα 21.12.2020 και ώρα 23.59. Αυτό σημαίνει ότι και το παράβολο υπέρ ΡΑΕ, θα πρέπει να έχει πληρωθεί στην Τράπεζα έως αυτή τη μέρα και ώρα. Σε διαφορετική περίπτωση εάν η πληρωμή πραγματοποιηθεί σε μεταγενέστερο χρόνο, η αίτηση δεν είναι εμπρόθεσμη.

Η ΡΑΕ συστήνει στους ενδιαφερόμενους που θα υποβάλουν αίτηση στον κύκλο του Δεκεμβρίου 2020 να εξασφαλίσουν ότι η πληρωμή θα γίνει έγκυρα και έγκαιρα (εμπρόθεσμα) έως τις 21.12.2020 και ώρα 23:59.

Check Also

Εμβληματική συνεργασία ΔΕΔΑ με YALE University και ΕΚΠΑ για την ανάπτυξη πράσινης ενέργειας

Σε μια εμβληματική συνεργασία προχωρά η ΔΕΔΑ με το Κέντρο Αριστείας για τις Περιβαλλοντικές Σπουδές …